fbpx
 

С ретро трамвай из София

Ако искате да научите любопитни факти за историята на столицата на България София или просто да се насладите на едночасово пътуване с ретро трамвай и да си направите незабравими снимки, можете да си подарите разходка с ретро трамвай. Пътуването ще започне на 13-ти октомври от 13 часа на площад „Възраждане“.

retro tram Sofia

Цената на преживяването е 29 лева за редовен билет, а децата, които не ползват отделно място и стоят в родителите си пътуват безплатно. За останалите, които искат децата им да ползват собствена седалка по време на едночасовия воаяж могат да купят семеен билет, като отстъпката за минимум 3-ма души е 20%. Намаления има и за групи от над 5 души. По-евтини оферти за пътуването можете да намерите и в сайтове за групово пазаруване.

retro tram Sofia

Цената на разходката включва и представяне от професионален екскурзовод, с участието на млад български актьор. Маршрут на историческата разходка започва от  площад „Възраждане“, преминава покрай площад „Македония“, Съдебна палата, Мария Луиза, Лъвов мост, Централна гара, Христо Ботев и се връща обратно на площад „Възраждане“.

retro tram Sofia
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.