fbpx
 

Рита Ора и Редфу ще забавляват публиката на MTV Presents Varna Beach

Над 8 часа ще продължи музикаланата фиеста със световни и български звезди по време на еднодневния фестивал MTV Presents Varna Beach. Началото на купона е в 15 часа на 12-ти август, когато ще бъдат отворени входните врати за парти зоната на Южния плаж в морската столица. Последните изпълнения се очакват около 23.30 часа. Все още се продават билети, макар и ВИП пропуските да са изчерпани. Ако искате да се включите в събитието, организирано от телевизионния музикален канал трябва да платите 20 евро.

MTV Varna

Хедлайнер на фестивала е британската певица от албански произход Рита Ора. Очаква се на плажа във Варна да прозвучат хитовете й „Anywhere“, „Body On Mе“, „For You“, „Doing It“, „Shine Ya Light“, „Hot Right Now“, „RIP“, „Your Song“ и „Black Widow“. Певицата и модел ще гостува в България за първи път. На сцената отново ще се появят и познатите вече от дебютното издание на фестивала DJ-и от Club MTV  REWIRE & VARSKI.

MTV Varna

Сред обявените световни звезди, които ще се включат във фестивала е и известният рапър Редфу, който ще накара всички да танцуват с хитовете си „Party Rock Anthem“, „ Sexy and I Know It“и „Let’s Get Ridiculous“.  Да завихрят купона се очаква и от британците от Years & Years с хитовете си „King“, „Shine“, „Sanctify“ и „If You’re over me“.

MTV Varna

От българските изпълнители на фестивала ще ни представят Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара и пловдивската сензация и победители от последното издание на Х Фактор- България – 4 Magic. Очаква се публиката да достигне 20 000 – 25 000 души, а купонът ще бъде излъчен в ефира на MTV през септември.

MTV Varna
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.