fbpx

Ваканционен клуб Ривиера

Уважаеми приятели,

Във връзка с информацията в медиите за природната ситуация в град Варна. Бихме искали да уверим, че Ваканционен клуб Ривиера работи и обслужва своите гости. Относно водоподаването, Ваканционен клуб Ривиера е осигурен от два източника: от комплекс Златни пясъци и от ВиК мрежата на гр. Варна.

От 19 юни 2014г е променена схемата на водоподаването към комплекса и се захранва от ВиК Варна. Питейна вода се подава от ВиК – Варна, т.е. не се ползва вода от водопреносната мрежа на Златни пясъци. Всички басейни в комплекса ползват минерална вода от собствен концесионен източник. Хотелите и ресторантите са в нормален експлоатационен режим и обслужват гостите си.

Инфраструктура – след проливните дъждове от вчера, 19 юни 2014г, комплексът се почиства и се подготвя за слънчеви плажни дни.
Ваканционен клуб Ривиера е в пълна готовност да посреща гости.

Почивка във Ваканционен клуб Ривиера

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.