fbpx
 

Пробвайте силите се в скалното катерене на фестивал край Ботевград

Любителите на екстремните спортове ще могат за втора поредна година да премерят сили край Ботевград. На 9-ти юни в средновековната крепост Боженишки Урвич ще се проведе фестивалът „Приключенски многобой- Ботевград 2018“. Сред предизвикателствата за състезателите ще са скално катерене, спускане по отвесни стени, решаване на приключенски  задачи и такива с ориентиране и логика, проникване в пещера, стрелба с лък.

През тази година ще можете да си подарите и екстремно спускане по въжен тройлей. Всички изпитания ще можете да преминете под зоркия поглед на инструктори, които ще гарантират вашата безопасност, независимо дали сте начинаещи или напреднали. Състезанията са подходящи за деца над 12 години. И всеки може да се включи в тях напълно безплатно. Посетителите ще могат да се насладят и на арт и музикални изненади, различни тийм билдинги, игри и развлечения.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.