fbpx
 

Рок звучи край крепостта Хоталич

Ако сте фенове на рока и се намирате в близост до Севлиево на 31-ви август и 1-ви септември, не пропускайте да се включите в Рок фест Хоталич. Край едноименната крепост в първата вечер на фестивала ще можете да слушате напълно безплатно легендите от ФСБ, за съжаление без внезапно отишлия си Ивайло Крайчовски, групите Ахат и P.I.F. , както и севлиевецът Мирян Костадинов-Мири.

hotalich rock

Хардлайнери във втората вечер на фестивала са сърбите от Pero Deffoermero. Тогава ще забият още Обратен ефект, Северозападняцие и Svetlio & The Legends. От общината са осигурили паркинг и безплатен транспорт от него до крепостта Хоталич в часовете между 16 и 22 часа. В 22 часа пък ще започне превозването на всичски желаещи обратно към паркинга в града.

hotalich rock

До крепостта ще могат да паркират около 200 автомобила, като ще бъде обособена и къмпинг зона, в която могат да бъдат опънати около 30 палатки.

hotalich rock
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.