fbpx
 

Рокфест в сърцето на Балкана

Рок музика ще зазвучи в сърцето на Еленския балкан за 10 път. На 24-ти и 25-ти август ще де проведе Миндя Рок Фест в едноименното село, което се намира на двайсетина километра от Велико Търново, по пътя за Елена. Както всяка година събитието е безплатно, както и възможността да поставите палатката или караваната си на обозначените за целта места и да се наслаждавате на природата и добрата музика.

rock fest Mindya

На 24-ти август ще можете да чуете The drivers, Delta Roosters, уникалната певица Ния, позната от предаването „Гласът на България“, която ще си партнира с Явор, вечната кралица на рока Милена и Blues Traffic.

rock fest Mindya

Програмата на 25-ти август включва изпълнения на Рестарт, Асамбленд, Магистри и Cotton Pickers. Вечерта ще закрият Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд. Фестивалът е безопасен и за семейства с деца, тъй като се охранява, а през 10 годишната му история не са ставали инциденти.

rock fest Mindya
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.