fbpx
 

Румънска звезда снима филм в замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново

Най-известната румънска звезда от социалните мрежи Андра Гоган засне последният си късометражен фирм „Русалки“ в най-посещаваната българска туристическа атракция – замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново. Гоган има над 14 милиона последователи в мрежата TikTok, както и още над милиони фенове във Фейсбук и Инстаграм.

Румънската звезда, която освен известен блогър и инфлуенсър е позната в родината си и като актриса, певица и танцьорка, засне филма си „Русалката“ в замъка. Заради известността й в социалните мрежи тя е поканена и като специален гост на целемонията по раздаването на тазгодишните Оскари.

Видеото на Гоган е посветено на мечтата за човешко щастие и вечната любов. „Ние имаме много замъци в Румъния, но търсихме точно такава приказна атмосфера, каквато вие сте сътворили тук в Равадиново“, заявиха от снимачния екип.

В социалните мрежи Гоган вече е пуснала първи кадри от „Влюбен във вятъра“, които са харесани от хиляди нейни фенове. В условията на безпрецедентна криза в туристическия бранш от ръководството на замъка са убедени, че интересът на румънските туристи към България и Южното черноморие ще бъде по-голям.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.