fbpx
 

Дядо Коледа раздава подаръци в Замъка „Влюбен във вятъра“

Ако искате да зарадвате послушните си деца и Дядо Коледа лично да им връчи подаръците, можете да се възползвате от офертата на Замъка „Влюбен във вятъра“. Разходка в най-посещаваната българска атракция по Черноморието за 4-членно семейство и връчване на подарък от Веселия старец за децата с игра „Търсачи на съкровища“, която е подходяща за малчугани над 7 години ще ви струва 49,90 лева вместо 100 лева.

За целта трябва да закупите вауер предварително с номер и секретен код на телефон 0893 050 680 или на е-mail: info@zamaka.bg.

Ваучерът ще е валиден на 15-ти и 16-ти декември, събота и неделя от 10.00 до 15.30 часа. Като подарък към всеки закупен ваучер ще получите и по една детска книга с приказки под формата на Замък от българско издателство.

За допълнителен член на семейство на възраст над 10 години се доплаща 10 лева на място в Замъка.

Подаръкът, който Дядо Коледа ще връчи трябва да е опакован предварително и да се предаде малко преди срещата му с малчуганите. Продължителността на играта „Търсачи на съкровища“ е около 40 минути, като в една игра могат да участват до 5 човека (възрастни и деца над 12г) в един отбор. Всеки гост може да снима навсякъде неограничено, както из комплекса, така и да си направи запомнящи се фотографии с Дядо Коледа.

За повече информация и заявки се обадете на телефони 0893050680 и 070080058.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.