fbpx
 

Дядо Коледа раздава подаръци в теснолинейката

Ако искате да подарите подаръците на децата си за Коледа по атрактивен начин и да им осигурите незабравимо преживяване, купете им билет за теснолинейката между гарите Септември и Добринище на 22 декември. Цената на приключението е 6,50 лева на човек, а най-малките до 7 години ще пътуват безплатно. Влакът ще тръгне в 8:45 часа от гара Добринище.

narrow-gauge

По време на пътуването малките гости в теснолинейката ще могат да се срещнат лично с Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата, като за първите 100 деца са предвидени и изненади  и подаръци от организаторите. Организаторите от „За теснолинейката“ канят малки и големи да се потопят в магията на малкото влакче, което пъпли със средна скорост от 40 км/час през заснежени котловини и покрай няколко реки и градчета. Влакчето ще се движи през целия ден.

narrow-gauge
Автор

atanas_ktastev@dpbweb.com

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.