fbpx

Почивка на море в Аркутино Фемили Ризорт

Хотел „Аркутино Фемили Ризорт“ се намира на южното Черноморие на 40 км от град Бургас, между Созопол и Приморско в местността Аркутино, която е част от резервата „Ропотамо“. Разположен е в непосредствена близост до един от най-красивите български плажове, между златисти пясъчни дюни, прочутото крайморско езеро Водните лилии и река Ропотамо. Реката не е голяма и не поразява с буйни води и водопади, а цялата и красота идва от великолепната лонгозна гора и красивите водни лилии. От морския залив се разкрива прекрасна гледка към остров Свети Тома (Змийския остров) – единственото място в България, където се срещат диворастящи кактуси. Уникалното съчетание на лонгозна гора, чист въздух и морски бриз правят хотелския комплекс Аркутино Фемили Ризорт несравнимо място за отдих и пълноценна почивка за ценителите на тишината и природата. Хотел Аркутино Фемили Ризорт разполага със 150 стаи от различен тип, в които можете да преоткриете удоволствието от почивката, заобиколени от елегантен лукс и модерен уют. На разположение на клиентите са следните услуги:

  • Детски клуб
  • Детска дискотека
  • Магазин за органични и био продукти
  • Wellness center – източни масажи и процедури
  • Йога център
  • Сауна
  • Козметичен и фризьорски салон

С грижа и за най-специалните изисквания на всеки клиент хотел „Аркутино Фемили Ризорт“ препоръчва ресторан „Аркутино” – приятна музика, изискан интериор и професионално обслужване и всичко това в комбинация с вкусни гозби, приготвени с много любов и внимание правят 240-местния ресторант изключително подходящ както за лични, така и за фирмени тържества. Голямата тераса на ресторанта, от която се разкрива невероятна гледка към морския бряг, приканва всички да си подарят една незабравима романтична вечер. А-ла-карт-ресторант „Барбекю” предлага вкусни ястия приготвени на пещ, барбекю на дървени въглища, овче и биволско кисело мляко със странджански мед. Тук ще Ви посрещнат с отбрана селекция от най-добрите български и чуждестранни вина, квалитетни български сирена, както и с широка гама био продукти. Капацитетът на ресторанта е 160 места. В А-ла-карт-ресторант „Панорама” можете да е насладите на вегетарианска кухня, съобразена с принципите на древната индийска мъдрост Аюрведа. Тук всички ястия са само от качествени и чисти продукти с добре балансирани съставки и подправки, приготвени с любов и светли мисли. Вкусни и здравословни, вегетарианските ястия в това меню ще ви дадат ключ към хармоничния живот, чийто тайни са били известни на хората от ведическата цивилизация. В лоби бара можете да заредите деня си с енергия и добро настроение. Само тук ще намерите над 50 вида студени и топли чайове, да си подарите едно тонизиращо преживяване с екзотични коктейли и прясно изцедени сокове, да подсладите горещите следобеди с изящно декорирани мелби или просто да се насладите на вкусна закуска, докато гледате как вълните докосват нежно морския бряг, а бризът Ви носи свежа прохлада. За да изпитате наслада от всеки миг от денонощието по време на почивката си, хотел „Аркутино Фемили Ризорт“ Ви предлага едно елегантно и модерно заведение с уютна и приятна атмосфера –  пиано бар, в който ще откриете огромно разнообразие от марков български алкохол и екзотични коктейли. Барът е отволен от 22.00 до 04.00 часа. Бар басейнът може да Ви предложи разнообразни освежителни напитки, екзотични коктейли, плодове, прясно изцедени сокове, сладолед. Съчетанието от приятна музика, леден коктейл и слънце прави усещането незабравимо. Резервация и настаняване в Аркутино Фемили Ризорт

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.