fbpx
 

Откриват ски сезона в Банско на 18 декември

Зимният сезон в Банско през тази година ще бъде официално открит на 18 декември, събота, съобщиха от „Юлен“ АД. До тогава всички лоялни клиенти на курорта, членове на Bansko Loyalty Club, ще могат да си купят сезонни лифт карти на миналогодишните промоционални цени. За тях пасът за възрастни ще струва 1300 лева, за студенти, ученици и пенсионери до 75 години – 1200 лева, а за деца от 7 до 12 години – 700 лева. Малчуганите до 7-годишна възраст, както и ветераните над 75 години плащат за сезонна карта едва 95 лева.

За да се сдобиете с такава карта, трябва да сте купувал сезонна карта за лифтовете в Банско минимум 2 поредни години. Освен правото за си купите сезонна карта на изгодна цена, членството в клуба на лоялните клиенти на Банско ви дава и право за бърз достъп до лифтовете, отстъпки в магазини и заведения, достъп до трибуните на стартове от Световната купа по ски в курорта за годината, в която имате сезонна лифт карта, участие в партита и състезания за лоялни клиенти.

За всички останали цените на сезонните лифт карти ще са малко по-скъпи, но отново можете да си ги купите с намаление до 18 декември. В този случай да карате ски или сноуборд в курорта, ако не сте лоялен клиенти ще ви струва 1450 лева на сезон за възрастен, 1350 лева за студенти, ученици и пенсионери до 75 години, 750 лева за деца от 7 до 12 години и 95 лева за малчугани до 7 години и пенсионери над 75 години.

Банско напомня на своите гости, че и тази година Ски центърът ще работи при строги мерки за сигурност във връзка с епидемичната обстановка. Правилата ще са същите като миналия зимен сезон. Маркетинговият директор на „Юлен“ АД Иван Обрейков заяви, че при подходящи метеорологични условия, някои писти в ски зоната ще бъдат обработени и отворени и още преди официалното откриване на ски сезона.

От Банско все още не са обявили редовните цени на ски картите за сезона.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.