fbpx
 

Ски с намаление в края на сезона

Родните ски курорти намаляват цените на ски пасовете в края на сезона. От 16 март до 15 април лифт картите в най-стария ни зимен курорт Боровец ще се продават с 20% по-евтино. Еднодневния пропуск вече ще струва 48 лева, седмичният – 272 лева, а полудневния 38 лева или 22 лева, според това дали предпочитате да карате сутрин или вечер. Намалението ще се изчислява и върху отстъпката за младежи и хора на възраст над 65 години. Цената за нощно каране става 22 лева.

Намаления са предвидили и във Банско, като отстъпката в края на сезона отново е 20 на сто. Намалението там е в сила от 18 март. Така еднодневния пропуск за кабинката в курорта вече ще струва 52 лева вместо 65 лева, колкото бе в активния зимен сезон. Намалението и тук ще важи и за всички карти с отстъпка за повече дни, за младежи и пенсионери. В Пампорово през март пък можете да резервирате зимни пакети за настаняване и хранене с 30 на сто отстъпка.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.