fbpx

Ски курортите в България на 4-то място в ЕС

Ски курортите в България на 4-то място в ЕС

Ски курортите на България за изминалата година са класирани на четвърто място в Европейския съюз. Според данните на Евростат България бележи ръст от 4,7 % за сезон 2012/2013 и са отчетени над 3,3 милиона нощувки. Най-голям приток на туристи е имало през месец февруари 2013 година. Анализаторите смятат, че тази тенденция ще се запази и през зимния сезон 2013/2014 година.

Предимството на ски курортите в България е конкурентната цена, която ще се запази и през тази година. Ако искате да се насладите на приятна ски ваканция и да си спестите между 15 – 20% от цената на нощувка е добре да планирате вашата почивка от сега и да се възползвате от ранните записвания, които ще продължат до 30 октомври 2013 година.

Отстъпки за ранни записвания – Ски 2014

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.