fbpx
 

Откриха ски сезона в Банско с игри и подаръци

За поредна година част от късметлиите, които се включиха в празненствата за откриване на зимния сезон в Банско спечелиха награди. 100 от участниците си тръгнаха със златни изделия. Най-големият щастливец пък успя да отрие в сандък, заровен под снега на Бъндеришка поляна, ключовете за чисто ново Audi A3. Участниците в игрите се състезаваха още за спа почивки, уикенди за двама, златните артикули, мобилни устройства и други изненади, подготвени от организаторите.

Отборите на Марк Жирардели и на българската ски легенда Мария Киркова се надпреварваха по пистите на курорта, а най-бързият състезател спечели безплатна сезонна ски карта. Публиката весели младага певица Гери Никол и балет Нова. Водещ на събитието бе любимецът на всички Део, а за доброто музикално настроени на гостите се грижи DJ Sprite.

Партито за откриване на сезона след това се пренесе в центъра на Банско и продължи с музика, танци и вкусните гозби на Ути Бъчваров. Само преди дни родният зимен курорт получи и признание от Академията на световните ски награди в Кицбюел.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.