fbpx
 

Откриват ски сезона на Витоша с нощно каране

Ски сезонът на Витоша ще бъде открит на 3-ти януари 2017 -та с нощно каране. Стартът е от 18.30 часа на ски писта „Витошко лале“. За първи път през деня на пистите ще можете да карате ски или сноуборд на 4-ти януари. Симеоновският лифт ще работи със зимното си работно време – 08:30ч. – 16:30ч.

Цените на ски картите остават непроменени.  35 лева струва пасът за ден за възрастни, 28 лева за студенти и 21 лева за деца. В цената му е включена и планинска застраховка. Полудневните карти и тези за нощно каране струват по 22 лева за възрастни. Сезонните карти излизат съответно 590 лева за възрастни, 490 лева за учащи и 390 лева за деца.

Пасовете са валидни за всички съоръжения с изключение на ски лифта „Драгалевци“. 15% отстъпка от цената на съоръженията получавате ако ползвате ски учител или оборудване от „Витоша ски“. Ако имате нужда и от двете отстъпката за лифтовете става 20%. Електронно табло над кметството  в квартал Драгалевци ще обявява случаите, в които писта „Витошко лале“ не работи.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.