fbpx
 

На 1 декември отваря ледената пързалка „Юнак“ в София

Ледената пързалка „Юнак“, която се намира в близост до Националния стадион в София ще работи и през тази зима. Площадката отваря врати на 1 декември, а за посетителите са предвидени много промоци и изненади. Ако искате да се възползвате от безплатни уроци, провеждани от трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократният ни шампион по фигурно пързаляне Найден Боричевще трябва да се запишете предварително. Регистрацията за събитието започва от днес, а безплатните уроци ще са от 9 до 10 часа на 3 и 4 декември.

Записванията за деца между 4 и 10 години стават чрез лично съобщение на Фейсбук страницата на пързалката и включват безплатни кънки, инструктор и пингвини. На 3 декември са предвидени и безплатни сесии от 12 до 20 часа по време на традиционното вече Зимно предизвикателство, организирано от Българска Федерация спорт за всички. Пързалката ще може да се посещава и с карти Мултиспорт, а чрез пакета „Семейство и приятели“ при покупка на 6 билета един от тях е безплатен. Децата до 13 години ще могат да посещават пързалката всеки работен ден между 10 и 14 часа безплатно.

Входът с кънки под наем през този сезон ще струва 13 лева, като всички кънки са подменени с нови. Вход без кънки е на цена от 11 лв, а само наем на кънки – 5 лв. Ако искате да се пързаляте по-добре можете да наемете инструктор срещу 16 лева за 40 минути. Намеът на мингвин струва 11 лева, на гардероб – 3 лева, а точене на кънки – 12 лв.

Работното време на пързалката е всеки ден от 10 до 23:20 часа. Сесиите са по 80 минути, като стартът им е през 2 часа.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.