fbpx
 

Фестивал на хартиените фенери в Габрово

Ако имате съкровено желание и се молите да бъде чуто, опитайте да го пратите до небесата по време на Фестивала на хартиените фенери в Габрово. Традицията вече за 6-та поредна година повелява да пуснете на крилете на огъня мечтите си и да чакате да се върнат при вас вече сбъднати. На 3-ти септември от 20 часа можете да сторите това в Габрово.

Фестивалът ще се състои на площад Възраждане. Целта му е да чества свободата, любовта и мира. Гледката със сигурност ще е неописуема, след като стотиците участници пуснат на фона на звездното небе пламтящите хартиени фенери.

По време на събитието ще можете да се насладите и на играта с огъня на артистите F.I.M.S. Естествено организаторите са предвидили и изненади.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.