fbpx
 

Гледаме безплатно състезанията за световната купа по сноуборд в Банско

Напълно безплатен ще е входа за зрителите, които искат да наблюдават състезанията от световната купа по сноуборд в Банско от 3-ти до 5-ти февруари. Всеки ще може да наблюдава най-великите звeзди в този спорт само срещу билет за кабинковата въжена линия или ски карта. Предвиден е и алтернативен транспорт до Бъндеришка поляна, където ще са стартовете.

Срещу билет за лифта ще можете да се качите и на един от предвидените микробуси, с които да стигнете до зоната на стартовете. Участие в състезанията ще вземат най-добрите сноубордисти от целия свят. Участници в престижните стартове ще са 200 жени и мъже, наредили се сред световния елит в сноуборда.

България ще бъде представена от носителя на Световната купа в паралелните дисциплини Радослав Янков и най-добрата ни състезателка и трикратна победителка за Световната купа – Александра Жекова. За периода на стартовете зимният български курорт очаква близо 15 000 туристи от цял свят. В трите поредни дни ще се проведат стартовете на Световната купа по сноуборд – паралелелен слалом, паралелелен гигантски слалом и бордъркрос.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.