fbpx
 

През март сме летели най-много от София до Лондон

Най-предпочитаната дестинация за пътниците на летище София през март е била британската столица Лондон, съобщиха от столичния аеропорт. От летището не уточняват каква част от пътниците, които са предпочели да посетят града са туристи и каква българи, които живеят за постоянно във Великобритания или са били на гости на роднини и приятели.

На второ място интересът на пътуващите е бил към австрийската столица Виена, а на трето място се нарежда италианският град Милано, известен още и като „столица на модата“.

Челната петица от най-предпочитаните дестинации се допълва с Франкфурт и Истанбул. През март на столичното летище са били обслужени общо 5257 полета до 85 дестинации в 36 държави.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.