fbpx

Плажен фестивал Sozopol Fest 2012

Плажен фестивал Sozopol Fest 2012

Празникът на изгрева July Morning и началото на лятото ще бъдат отбелязани в Созопол тази година с плажния фестивал за хаус и фънки музика Sozopol Fest. Събитието ще се състои на плажа на къмпинг “Градина”. На 29 юни на фестивалната сцена ще стъпи бруклинската банда Tortured Soul, която ще зареди фестивалната публика с нюйоркски соул, денс и хаус. За първи път в България и като част от Европейското си турне по време на Sozopol Fest ще се представят и  южноафриканските хаус музиканти от Black Coffee и BUCIE.

Къмпинг "Градина"

Къмпинг "Градина"

В първата нощ на Sozopol Fest публиката ще се срещне с ритмичния соул фънки хаус на Tri O Five и на George Quest и DJ Ilko. През втората нощ от Sozopol Fest – на 30 юни, ще се включи DJ Spinna. Във фестивала ще участват и фънк бандите Osaka Monaurail, диджей Aaron Dae. Като представители на домакините от България ще участват и ще закрият сцената групата Dirty Purchase, DJ Marten, DJ Ihou и още няколко имена. 36 часа без прекъсване на морския бряг ще звучи музика в стиловете соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж и ню джаз. Посрещнете началото на лятото на морския бряг в Созопол! Резервация и настаняване в хотели в Созопол

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.