fbpx
 

Спа хотел за кучета и котки отваря във Велинград

Първият спа хотел за кучета и котки ще отвори през тази година във Велинград. С това от дестинацията се надяват освен като балканската спа столица да се прочуят и като дестинация за домашни любимци. За питомниците ще бъде изграден огромен комплекс с хотелска част, болница, помещения за рехабилитация и следболнична помощ,мол за дрехи, храна и други екстри за домашни любимци, фризьорски салон, професионална зала за киноложки и фелиноложки изложби, ветеринарни семинари и конференции. Освен това за домашните любимци са предвидени и 4 големи площадки за разходка. Две от тях ще са с басейн, а другите две – с тренировъчно трасе.

spa hotel cats and dogs VelingradДомашните любимци ще бъдат глезени с различни по вид и състав минерални води, лекуващи опорно-двигателни заболявания, с които Велинград е известен. Освен това са предвидени и соленоводни процедури, подходящи за кожни заболявания. Всяка котка или куче ще бъде настанена в апартамент с площ от 2,5 до 8 квадрата, в който ще разполага със собствен индивидуален двор за разходка, както и със самостоятелна климатична система, така че всяко животно да се наслаждава на оптималната за породата му температура.

spa hotel cats and dogs VelingradПо всяко време собствениците ще могат да виждат какво се случва в момента с домашния им любимец, благодарение на постоянна онлайн връзка. Докато притежателите на кучето или котката се наслаждават на собствена ваканция във Велинград, домашният любимец ще може да бъде дресиран, хранен според предпочитанията на собственика, разхождан или глезен със спа процедури за животни. Или пък професионални дресьори да се погрижат освен за здравето му и за доброто му възпитание.

spa hotel cats and dogs VelingradОсвен това ще се предлагат пакети за отстъпки за ваканция във Велинград за двуноги и четириноги, както и членски карти за отстъпка. Всички хотели в спа столицата вече ще приемат домашни любимци, просто питомниците ще бъдат настанявани в собствени покои, в комплексът, който се строи в началото на града. Инвестицията в проекта е милиони левове, а първите домашни любимци ще бъдат посрещнати за спа глезотии до края на годината.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.