fbpx

СПА Хотел Орхидея

СПА Хотел Орхидея

СПА Хотел Орхидея e бутиков хотел, който се намира в курортен комплекс „Златни пясъци“, на 450 м от морския бряг. Намира се в уникална местност, съчетание на климат между море и гора. Разполага със 70 двойни стаи, 9 студиа и 1 апартамент, модерно обзаведени и оборудвани с кабелна телевизия и интернет, климатик, телефон, мини бар и индивидуален сейф. Основният ресторант на хотела разполага със 160 места и предлага на своите гости богат избор от ястия както от българската така и от световната кухня.

Барбекю, Лоби бар (с Wi – Fi връзка), Скай бар и Рool бар допринасят за уютната атмосфера в хотела. Богатата палитра от допълнителни услуги включва рум сервис, вътрешен, външен и детски басейн, фитнес, сауна, интернет зала, детски кът, паркинг и rent-a car. Хотелът разполага с две модерно оборудвани конферентни зали с капацитет 80 и 100 места. СПА център Орхидея към хотела предлага богата гама от процедури за духа и тялото чрез съчетание на лечебна морска вода, водорасли, екзотични растения и масла.

Основни процедури, които предлагат в СПА центъра са: – анти-стрес и релаксация – реминерализация и възстановяване – разкрасяващи козметични процедури за лице – моделиране контурите на тялото – лечение и профилактика на редица заболявания. Балнеологичният център Орхидея ще ви осигури възможност не само за релаксация, но и активно лечение. В него работят професионалисти-рехабилитатори и кинезитерапевти, както и  лекар физиотерапевт. Центърът предлага: –    Специализиран сектор за физиотерапевтични процедури с висококачествени апарати за ултразвук, магнитотерапия, пресотерапия, електролечение с ниско и средно честотни токове, кислородни инхалации. –    Сектор за водолечение оборудван, с професионални тангенторни хидро-масажни вани. Водните терапии са съчетани с чудодейното въздействие на билки, масла и соли. –    Сектор за калолечение, парафинолечение и луголечение. Богатството от минерали, микроелементи и витамини зареждат тялото с енергия и лекуват заболявания. –    Сектор със специално оборудвани помещения за масажи с ергономични електрически кушетки. Лечебните масажи, въздействат на  проблемни зони, болкови синдроми, дискомфорт и др.

Програмите са приложими при заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, гинекологични заболявания, заболявания на периферната нервна система, хронична периферна съдова недостатъчност и др.

СПА хотел Орхидея, Чайка, Златни пясъци

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.