fbpx
 

Спа и вино зона на изложението Ваканция в София

Обособени спа и вино зони ще предлагат специализирани туристически продукти по време на международната борса Ваканция и спа, която ще се проведе в Интер Експо Център в София между 14 и 16 февруари.  Клиентите ще могат да се възползват от офертите за пътувания с традиционни отстъпки по време на изложението на 380 фирми от 22 страни.

touristic exhibition Sofia

През първия ден на събитието предложенията ще могат да разгледат само професионалисти, които са се сдобили с бадж срещу 10  лева, а през останалите два дни залите ще са достъпни и за крайни потребители с безплатен вход. В зоната за медицински туризъм ще бъдат представени сертифицирани балнео, спа и уелнес хотели, клиники и специализирани продукти за здраве и красота.

За първи път на изложението университети и специализирани учебни центрове ще предложат на студенти програми за платени стажове в туристическия сектор. Във винената зона ще можете да дегустирате родни питиета, да получите оферти за винени маршрути и продукти. Традиционно по време на борсата ще бъде отличен с парична награда и представителят на щанд с най-красива усмивка. На изложението ще можете да научите повече и за богатствата на черноморската кухня, а проблемите на сектора ще бъдат решавани по време на съпътстващата конгресна програма.

Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.