fbpx

Spirit of Burgas – 2011

Хиляди музикални фенове от страната и чужбина вече са в Бургас и околността за началото на четвъртото издание на музикалния фестивал Spirit of Burgas 2011. Заради големия интерес към събитието вече са препълнени хотелите в града. От днес в продължение на три дни морската градина и централният плаж на Бургас са домакини на музикалния фестивал Spirit of Burgas 2011 за четвърти път.

От 12 до 14 август фестивалът ще отваря врати от 18 ч. Хората в инвалидни колички могат да влизат безплатно, като за тях във фестивалната зона ще има и специална платформа с директен изглед към основната сцена. На общо четири сцени – Основна, Jack Daniel’s Rock Arena, На Тъмно Stage и MaxBass, ще се изявят различни световноизвестни групи, както и редица български участници в разнообразни стилове. Основната сцена е изградена с височина 17 м и 37 м дължина и 220kW звук и осветление.

Фестивалното градче разполага с къмпинг, цирк, различни атракции, множество барове и места за отдих и храна, като организаторите обещават, че никакви климатични аномалии не могат да ги спрат.

Тази вечер, 12 август, на основната сцена акцент са френските пратениците на модерното танго Gotan Project, както и американската траш метъл банда Suicidal Tendencies, хип-хоп легендите Onyx и дръм енд бейс звездите Benga & MC Youngman. В следващите вечери посетителите на фестивала ще се радват на музиканта и продуцент Moby, рок групата Skunk Anansie, пионерите на дръм енд бейс музиката Shy FX и Stamina MC, електронните величия Leftfield, Deftones, Skindred, както и диджейската формация Scratch Perverts.

Резервация и настаняване в хотели в Бургас

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.