fbpx
 

Отличиха „Старосел“ като най-добър комплекс за вино и спа

„Старосел“ получи признание и награда в категорията „Най-добър комплекс за вино и спа“ по време на международната туристическа борса „Ваканция и спа“, която се проведе в Интер Експо Център в София. Отличието бе част от годишните награди за бранша на списание „ Туризъм и отдих“. Призовете се присъждат за най-добрите постижения в сектора.

Интериорът на хотелския комплекс „Старосел“ е изпълнен изцяло с естествени материали и ръчно изработени мебели и тъкани, които представят магията на българския фолклор. В ресторанта на прилични цени можете да опитате и вкусотии от родната кухня и куп деликатеси. Естествено гарнирани с виното, собствено производство, от което можете да си купите и за вкъщи.

Една от перлите на комплекса е и уникалния спа център, чиито басейни са с минерална вода. Вътрешният изкушава с бар, а външният е декориран с огромна бъчва- сауна. Гостите могат да ползват също сауни, парни бани външно и вътрешно джакузи, хамам, хидромасажи. Минералната вода пък е с химичен състав, който прави кожата гладка, подмладява и като екстра лекува редица заболявания.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.