fbpx
 

Пуснаха директни полети от София до Одеса

Директни полети Между София и Одеса стартира българският национален превозвач „България Ер“ .Така разстоянието между българската столица и един от големите украински градове вече ще може да бъде изминато сама за 2 часа и без неудобни прекачвания. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично – в петък и в неделя.

Самолетите от София към Одеса ще излитат в 19:05 часа, а от украинския град към България в 21:20 местно време. Курсовете ще се изпълняват от най-новите самолети във въздушния парк на превозвача Embraer E190. Цените на еднопосочните билети ще започват от 46 евро, а на двупосочните от 92 евро.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.