fbpx

Почивка на море в Обзор – хотел The Cliff Beach and SPA Resort

Почивка на море в Обзор – хотел The Cliff Beach and SPA Resort

The Cliff Beach and Spa Resort

The Cliff Beach and Spa Resort

Луксозният  четиризвезден хотелски комплекс The Cliff Beach and SPA Resort е разположен високо върху скалите на брега на Черно море в залива на Обзор.

The Cliff Beach and SPA Resort разполага с общо 140 стаи, апартаменти и студия, всички с изглед към морето.

Стаите и апартаментите са обзаведени в класически английски стил и декорирани с луксозни елементи и мрамор.

Основният ресторант Signature е с разкошен просторен салон, с бели мебели и цветни стъклени полилеи, с великолепна гледка към морето. В менюто присъстват  интернационална, главно средиземноморска, европейска и българска кухня и подбрани вина.

В лоби бара и басейн бара се предлага голямо разнообразие от екзотични коктейли.

SPA центърът осигурява пълен релакс и атмосфера на спокойствие и красота. На разположение са първокласни терапевти, специално обучени от екипа на престижната британската марка продукти Elemis. The Cliff Beach and SPA Resort – неповторима хармония от изискан лукс и пълен комфорт.

Резервация и настаняване в The Cliff Beach and SPA Resort

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.