fbpx

Почивка на море в хотелски комплекс Gamartata – Созопол

Почивка на море в хотелски комплекс Gamartata – Созопол

Хотелски комплекс Gamartata

Хотелски комплекс Gamartata

Хотелски комплекс Gamartata се намира в непосредствена близост до ваканционно селище Дюни,  на 7 км южно от курортния град Созопол. Комплексът е разположен на 300м от плажа, сред горска зеленина, с прекрасна гледка към морето и планината и гарантира на свойте гости уютна и спокойна атмосфера за активна почивка.

Хотелски комплекс Gamartata предлага настаняване в двойни стаи и апартаменти, обзаведени в битов стил изцяло с естествени материали. На разположение на гостите са: ресторант – механа, открит басейн с детска секция, тенис корт и билярд.

Ресторантът механа е с капацитет 80 места, в традиционен български стил, с голяма открита тераса. В менюто се предлагат различни специалитети от българската и руската кухня, както и над 50 вида ястия от прясна черноморска риба и мидени деликатеси – комплексът разполага със собствен талян (специализирано рибарско съоръжение) за улов на риба.

По желание се организират и морски разходки с лодка и риболов.

Заповядайте в хотелски комплекс Gamartata, Созопол!

Резервация и настаняване в хотелски комплекс Gamartata

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.