fbpx
 

Лятно парти край басейна с коктейли и модно ревю в спа ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско

Летният сезон в спа резорт „Св. Иван Рилски“ в Банско ще бъде открит с горещо парти край басейна с много коктейли, смях, музика и модно ревю. Част от незабравимата фиеста можете да станете на 10 юни в комплекса.

Summer Vibes парти естествено включва много танци и добро настроение. Програмата започва още в ранния следобед около 16 часа с pool party с изнесен бар с коктейли Аперол Шприц и модно лятно ревю на Модна къща Ванитта. От 18:30 до 21:30 можете да опитате свежи изкушения от морската кухня – риби, морски дарове, суши по време на гала вечерята н ресторант Chef’s Kitchen на комплекса.

В 22 часа е кулминацията на вечерта, когато започва Summer Night Show – горещо вечерно парти с балет Secret Garden, авторски коктейли и ексклузивно представяне на малцово уиски Glen Grant. Басейните с топла минерална вода, чистия въздух и неповторимата панорама към Пирин планина са само допълнение към чудния уикенд, който можете да прекарате в хотела.

 

 

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.