fbpx
 

В. „Сън“ съветва: Почивайте през май в България

До 27 на сто от бюджета за морска ваканция могат да спестят туристите, ако предпочетат да почиват през май в България вместо през август. Това съобщават от британския вестник „Сън“ и съветват своите читатели да изберат страната ни за следващата си дестинация, тъй като у нас отдихът излиза най-изгоден. България е най-евтината туристическа дестинация за 2020г., изчисляват от изданието, позовавайки се на проучване на TravelSupermarket.

Средната цена за четиричленно семейство за лятна ваканция у нас е 1921 британски лири, твърдят „Сън“. Те обаче подчертават, че ако вместо това фамилията реши да отиде на море в началото на сезона – през май, почивката ще струва 1511 паунда и така ще бъдат спестени над 400 лири за отдиха. От вестника припомнят, че почивката през юни също е по-изгодна от тази през август.

Paradise-Beach
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.