fbpx
 

В Слънчев бряг посрещат Джулая с DJ парти

Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта „Слънчев бряг” в нощта срещу 1 юли. Стотици фенове ще се съберат на брега и по българска традиция, датираща от времето на комунизма, когато рок музиката у нас беше забранена, ще посрещнат заедно първото юлско утро. Вечерта на 30 юни ще започне с подгряващото парти. Зад пулта  ще застанат две от най-емблематичните DJ имена- Dimo BG и C-Fusion. Гостите ще бъдат посрещани атрактивно от артисти на кокили.

july morning sunny beach

Организаторите на партито обещават купонът да продължи до зори. Бляскав спектакъл озаглавен Fairy tale ще пренесе купонджиите в един вълшебен свят на фантазии и феерия. Ще има и специални гости от Румъния – четирима атрактивни артисти, които ще превърнат всеки танц в приказка. Вокалните изпълнения на Vera Russo MC ще допълнят по несравним начин грандиозният спектакъл.

july morning sunny beach
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.