fbpx

Слънчев бряг се рекламира със свобода, култура и парти на световно ниво

Нов рекламен клип на български и английски език рекламира най-големият български морски курорт като място, което предлага свобода и преживявания по всеки вкус. Интересни панорамни гледки, парти на световно ниво и културни забележителности са залегнали във видеото, изработени и разпространявано от „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД.

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса. „Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, обяснява идеята, заложена във видеото Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Sunny beachОсновното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“, обяснява и членът на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг Теодор Пастармаджиев. Слънчев бряг е многолик комплекс и е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка или оценяват предимствата на плажовете, както и такива, които идват с цел забавление денем и нощем, допълва Пастармаджиев.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.