fbpx
 

В Слънчев бряг почистиха пясъка от алеите, натрупан от силните ветрове

„Слънчев бряг“ АД отстрани пясъка по крайбрежната алея, натрупан в следствие на силните ветрове. В рамките на няколко дни екипи на дружеството направиха обход на крайбрежната алея в най-големия курортен комплекс у нас и почистиха пешеходните пространства, които бяха засегнати от ветровитото време и натрупани с пясък от плажа, съобщиха от ръководството на морския курорт.

Регистрираме умерен трафик на автомобили в Слънчев бряг, като в комплекса и в момента се наблюдава засилено присъствие на туристи. Летен сезон 2023 се характеризира със завръщането на туристите, пристигащи с въздушен транспорт, които традиционно избират Слънчев бряг за лятната си ваканция, коментират от дружество.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.