fbpx

Най-голямото туристическо изложение отваря врати

Най-голямото туристическо изложение отваря врати

На 13 февруари в Интер Експо Център – София официално се открива 31-то издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО.

Туристическото изложение е предназначено за всички професионалисти от туристически бранш, както и за гражданите, които биха искали да се осведомят за най-новите туристически обекти и продукти на бранша. Тази година в изданието ще вземат участие национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и др. фирми от България, както и представители на 20 страни от цял свят.

Популярността на изложението нараства с всяка изминала година и свидетелство за това са новите 40 участници от България и чужбина през 2014 г. Расте и изложбената площ на борсата, която през тази година ще бъде разположена в 3 зали, на 6000 кв.м. В рамките на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014 се организират множество пресконференции, дискусии, презентации на фирми и хотели, кръгли маси, различни демонтстрации на български обичаи и традиции, дегустации и атракции.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на икономиката и енергетиката. Заповядайте на 13 февруари 2014 от 10.00 в централното фоайе на Интер Експо Център – София.

Почивка в България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.