fbpx

Oбновени вили в Дюни Holiday Village очакват своите гости.

Представяме ви „гвоздея на програмата“ на сезон ЛЯТО 2011 – обновените вили Holiday Village 4* в един от най-популярните курорти в България – ДЮНИ!

В напълно реновираните през 2008 г. уютни къщички Holiday Village 4* е направен козметичен ремонт.

Предлаганите варианти за настаняване безусловно ще са по душата на любителите на спокойния семеен отдих. ДЮНИ е прекрасно място за туристите, предпочитащи формулата на истинския  ALL INCLUSIVE, в който са съчетани обилно и разнообразно хранене, богата развлекателна програма и всички възможности за занимания с любимите видове спорт.

Заслужава да бъдат отбелязани и множеството награди, които са присъдени на курорта  ДЮНИ.

Една от най-ценните е  WORLD TRAVEL AWARDS 2005 – ДЮНИ е победител в категорията „Водещ курорт в България“, а така също и „Син флаг“ – еко награда от Фонда за екологично образование (FEE).

Желаем ви приятна почивка в България!

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.