fbpx

Terma palace отваря врати

Terma palace отваря врати

На 14.07.2014 година официално се открива балнеохотел Therma Palace. Той е разположен на северното черноморско крайбрежие, на 25 км от гр. Варна, между курортните комплекси „Албена“ и с. Кранево. Намира се на 300 м от плажа и е изграден в паркова зона, на място с лековити минерални извори.

Балнеохотел Therma Palace предлага луксозни помещения, с изгред към красивия морски бряг. Всички те са декорирани в свой, индивидуален стил и отговарят на изискванията и на най-претенциозния турист. Всичко от тях има самостоятелен санитарен възел, телевизор, телефон, минибар, сешоар и достъп до Интернет.

На територията на комплекса има 2 басейна – вътрешен и външен, с минералната вода, където гостите на хотела ще могат целогодишно да се възползват от нейните лечебни качества.

Therma Palace разполага със здравен, уелнес и СПА център, оборудван с най-съвременна медицинска техника. В него квалифицирания медицински персонал  на центъра ще може да комбинира вековните традиции на калолечението в България със съвременни медицински постижения и технологии, за да осигури на почиващите максимално голям релакс или лечение.

Therma Palace разполага с елегантно фойе, рецепция, лоби бар, скай бар, наргиле бар, чайна, италиански и руски а ла карт ресторанти, бюро за обмяна на валута, магазини, възстановителен център, фитнес зала, тенис корт, волейболно игрище, йога плейс, зала за боулинг и билярд, конферентна зала и бизнес център.


Почивка на море, Кранево, хотел Терма палас

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.