fbpx

Туроператорска фирма КИТТ – организатор на тийм билдинг на руската електротехническа компания „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“

Туроператорска фирма КИТТ – организатор на тийм билдинг на руската електротехническа компания „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“

От 9 февруари до 16 февруари 2013 г. в к.к. Боровец се провежда тийм билдинг на 40-те най-добри сътрудници на руската електротехническата компания „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“, а така също и на представители на партньорите дистрибутори, показали най-добри резултати от продажбите на продукция на компанията за изминалата 2012 година.

Hotel Radinas Way, Borovets

Hotel Radinas Way, Borovets

Тийм билдингът се провежда в хотел Radinas Way в к.к. Боровец и включва множество разнообразни мероприятия – ски и сноуборд занимания, екскурзии из България, тематични анимационни програми, пътувания, вечери.


Компанията „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“ е основана в Москва през 2001 г. Към настоящия момент разполага с над 40 производствени площадки, базирани на територията на Русия, Турция и Китай. Продукцията с търговска марка EKF ежегодно се предлага на нови пазари и активно се реализира в 15 страни. „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“ притежава патенти за
полезни изобретения и е в списъка на водещите компании-производители на електротехническо оборудване.
Желаем на „ЕКФ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА“ дълги години успешна и плодотворна работа!

Резервация и настаняване в хотели в България

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.