fbpx
 

Тунис приема организирани туристи без карантина

Тунизийските власти въвеждат облекчени условия за организирани групи от чуждестранни туристи, влизащи в страната, сред които и отпадане на изискването за задължителна 5-дневна карантина. Принудителен престой няма да е необходим за туристите, които пристигат с чартърни или редовни полети като част от организирани пътувания и притежават туристически ваучер, който включва информация за полет, трансфер и туристическо настаняване.

tunisiaПри влизане в страната тези туристи ще трябва да предоставят отрицателен PCR тест, направен в рамките на 72 часа преди пътуването. Туристите обаче няма да имат право да се отделят от организираната група при придвижването си. Ако искат да не се движат в пакет с туристическата група, те ще трябва да предоставят и втори отрицателен ест, направен за тяхна сметка на 5-я ден от пристигането им в Тунис. Пътуващите към страната трябва да имат предвид, че в нея е въведен и комендантски част, който е в сила от 22 часа до 5 часа.

tunisia

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.