fbpx
 

Туристически новини от България с наградата за онлайн публикация на Министерство на туризма

Сайтът „Туристически новини от България“ (https://travelbulgarianews.bg/) получи отличие в Годишните награди за 2018-та година на Министерство на туризма. Първа награда бе за материала на Александър Попконстантинов „Крепост Траянови врата“ в категорията за онлайн публикация на тема туризъм за 2018 г.  Статуетката златна роза и грамота, благодарение на гласовете на хиляди читатели, получи собственикът на медиата Владимир Чугунов. Наградата на победителя връчи народният представител Даниела Савеклиева.

award travel bulgaria news

Общо 16 бяха победителите на бляскавата церемония във Военния клуб в София. В категорията „Туристическа атракция/обект“ призът безапелационно грабна най-посещаваната забележителност по Черноморието Замъкът „Влюбен във вятъра“ в село Равадиново. Призът получи собственикът на атракциона Георги Тумпалов, а статуетката и грамотата бяха връчени от заместник-председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Боряна Манолова. Замъкът бе сред лидерите в още две категории „Духът на България“ и „Иновации“.

award travel bulgaria news

Сред отличените би и Българския съюз по балнеология и спа в категорията за специализиран туризъм. Призът получи председателят на организацията Сийка Кацарова. Наградени бяха още Етъра, общините Банско, Велинград, Приморско, Сандански и Дряново. Журналистическия приз за публикация в печатна медия за трета поредна година грабна Наталия Малчева от в. „Труд“, а наградата за телевизонен материал за втори път отиде при Живко Константинов от Нова телевизия.

award travel bulgaria news
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.