fbpx
 

Форум ни учи как да пътешестваме евтино, интересно и отговорно

Туристическият фестивал от пътешественици за пътешественици Sofia Travel Fest ще се проведе за първи път в столицата на 7 март. На него любителите на близките и далечни дестинации ще могат да научат как да пътуват евтино, лесно, достъпно и интересно. 11 опитни пътешественици ще мотивират своите слушатели с разказите си за близки и далечни, познати и непознати дестинации. И ще им дадат ценни съвети. 

travel fest Sofia

Събитието ще се състои в Кино Люмиер Лидл и ще е целодневно. Предвидени са три сесии, кафе паузи, обяди, парти и прожекция на късометражния документален филм „Сокотра невидимия остров”.  Организаторите обещават ден с изпълнен с вдъхновение, нови идеи, различно преживяване и нови познанства с хора, които споделят една и съща страст и култура.

travel fest Sofia

В програмата на форума са разкази за интересни кътчета в България, съвети как да се справим с предизвикателството да  пътешестваме с деца, отбивайки се до скритите кътчета на Швейцария. Посетителите ще могат да научат повече да Бутан, Африка и Антарктика и защо думата “обаче” е важна.

travel fest Sofia

Организатор на еднодневното събитие е Travel Academy. Компанията е автор на различни прояви в областта на туризма като Travel Expo, Нощ на Хотелите и Bulgarian Travel Academy Awards. Билетите за Sofia Travel Fest вече са в продажба, а допълнителна информация за събитието и лекторите може да видите на https://sofiatravelfest.bg/ . Еднодневният билет с включен обяд и кафе паузи струва 49 лева, а двама възрастни и две деца могат да се възползват от офертата за семеен пропуск срещу 99 лева. Сайтът travelbulgarianews.bg е медиен партьнор на събитието. 

travel fest Sofia
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.