fbpx
 

В Боровец търсят съкровища за деня на снега

Ако винаги сте си мечтал да сте търсач на скъровища, имате този шанс, ако посетите Боровец на 20-ти януари. Тогава в зимния курорт ще отпразнуват деня на снега с различни приключения и изненади.  Още от 9 сутринта най-малките ще могат да се забавляват с безплатни занимания в детския парк „Борокидс“. Приклченията за тях ще завършат в 15 часа.

От 10, 11,13 и 14 часа ентусиастите, които тепърва се запознават с белите спортове ще могат да получат безплатни уроци по ски и сноуборд. Записването е в офиса на ски училище „Бороспорт“ и на телефон 0882 196848. Между 11 и 13 часа любителите на адреналина ще могат да се включат в лов на съкровища с Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил и да проследят демонстрации на Планинската спасителна служба.

Тези, които искат да се докоснат до легендата на българските ски Петър Попангелов и да получат автограф от него трябва да отделят време, за да проследят състезанието по слалом пред хотел „Рила“ в курорта. Началният час е 12, а Попангелов ще бъде съдия и коментатор на надпреварата. Между 12 и 14 часа пък можете да проследите безплатните демонстрации и уроци по фристайл на Snow park Бороспорт с естремните момичета от Wildberries.

През целия ден дневната лифт карта за деца от 7 до 13 години ще струва 1 лев, а събраните средства ще отидат във фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.