fbpx
 

Опитайте хайвер от череши на Кулинарния фест във Велинград

Най-добрият готвач на Велинград ще бъде определен по време на състезание, част от третото издание на Кулинарен Фест. Събитието ще се проведе от 10 до 18 часа на 8-ми юни на площад „Николай Гяуров“ в града. Зрителите ще могат да се срещнат и с най-добрите шефове от „Българска Асоциация на професионалните готвачи”.

culinary fest Velingrad

Пред вас те ще разкрият и тайните на моликулярната кухня. По време на фестивала ще може да опитате  хрупкави скариди с пяна от босилек и лайм, еспума от кокос с гел от бъз и хайвер от череши, чипс от тапиока с лио цвекло, течна сфера от сирена и лимонада от лиофилизирани плодове с бъбълс от мента.

culinary fest Velingrad

Забавни игри, викторини, състезания за най-бързо изпиване на чаша бира, за обръщане на палачинка и за носене на яйце в лъжица, кулинарни презентации са само част от богата програма на Кулинарен Фест Велинград 2019.

culinary fest Velingrad
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.