fbpx
 

Подводно коледно парти край Бургас

Подводно коледно парти ще организират бургаските водолази. Те ще се гмурнат под вълните на Черно море в събота, 24-ти декември от 11 часа. Мястото, което са избрали, за да влязат в ледените морски води естествено е един от символите на Бургас – моста до панорамната алея в Морската градина.

Партито ще се вихри на няколко метра под морското равнище. Водолазите ще носят коледни шапки и ще отворят бутилки с шампанско. На импровизираната трапеза под водата ентусиастите планират да сервират осолен паламуд. От премръзване в ледените води ще ги пазят специални костюми.

Всеки от участващите водолази има и сертификат, който доказва, че може да се подложи на екстремните условия под водата. Всеки, който желае може да наблюдава подводното шоу от моста. То ще бъде и заснето, за да бъде показано и на повече почитатели на морето.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.