Нов луксозен хотел за винен и спа туризъм отвори врати край Гоце Делчев. Веднага ще откриете Uva Nestum благодарение на едноименния, вече познат ресторант – енотека. Гърци и българи често се отбиват по пътя към Лещен, за да дегустират 5-те български сорта вина – Рубин, Каберне Фран, Каберне Совиньон, Мерло и Розе, собствено производство. От листа на ресторанта можете да изберете и над 160 вина от целия свят, подбрани от енолозите на едноименната изба. След създаването на собствено стопанство и ресторант, инвеститорите надграждат проекта с лукосзен спа хотел. Разположен на площ от около 5000 кв.м, хотел Uva Nestum Wine&SPA предлага възможност за настаняване в 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване до 100 гости. Разполага с функционално обзаведена конферентна зала с най-модерно техническо оборудване и с капацитет до 100 човека. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции. Освен с ресторанта-енотека комплексът разполага и с вино бар, витамин бар, летен бар, лоби бар и скай бар с гледка към долината на река Места и заобикалящите комплекса 4 планини. За дизайна и концепцията си печели наградата Аркитектон на Съюза на архитектите в България. SPA центърът на комплекс Uva Nestum Wine&SPA е разположен в хотелската част и заема близо 2000 кв. м. Предлагат се винени и солни терапии, масажи, козметични процедури и ритуали за лице и тяло. За оборудването на SPA центъра са подбрани само специализирани апарати от световните лидери на пазара на професионална техника за спа индустрията. Изключително иновативни и съвременни са апаратите Imoove, LPG, ZoneR, OxySystem.Единствен по рода си и затова особено атрактивен е Imoove, който предлага тренировки за цялото тяло, подходящи и за спортисти. Само 20 минути на уреда се равняват на 2 аса във фитнеса. Затова и уредът получава награда от специализираното изложение в Болоня, Италия през миналата година.
Целият комплекс Uva Nestum е разположен на площ от 62 дка, като предлага отлично съчетание на просторни зелени площи, паркови пространства и стилно обзавеждане. Персоналът минава през редовни обучения. Част от комплекса освен хотела, ресторанта-енотека, избата и 45 декара гроздов масив е и собствено стопанство – с овощни градини и животни. Концепцията на собствениците е да предлагат качествена храна, добро обслужване и продукт. Твърдят, че бизнесът им е с гостоприемството и държат всеки гост да остане доволен, да стане лоялен клиент и да се познават взаимно, осигурявайки персонално отношение.