Васил Найденов пее за празника на Генерал Тошево

Най-голямата звезда на българската естрада Васил Найденов ще пее за празника на Генерал Тошево. Той ще изпее най-големите си хитове на тържество в общината, на което могат да присъстват всички желаещи.  Началният час на купона е 17.30 часа.

Самият ден на Генерал Тошево – 8-ми ноември ще започне с конен турнир „За купата на кмета“. Той ще се проведе на тренировъчното игрище и всеки може да стане част ако не от състезанието, от публиката. На 13.30 часа започва първият Фестивал на сърмата и кюфтето, организиран от Общината и Народно читалище „Светлина -1941“.

По време на празника готвача Ути Бъчваров ще приготви традиционното ястия за Генерал Тошево – зелеви сарми. Всички жители на града също ще могат да се включат във фестивала и да участват в конкурса за най-вкусна сарма. За да е настроението на пристъстващите добро ще се погрижи професионалния фолклорен ансанбъл „Добруджа“ от Добрич. 

Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.