fbpx
 

Васил Найденов открива София Съмър Фест

С концерт на българската музикална легенда Васил Найденов ще се открие тазгодишното издание на София Съмър Фест (Sofia Summer Festс концерт в Южния парк на 18 юли , съобщиха организаторите. Билетите за събитието вече са пуснати в продажба. Петото издание на културните събития в парка ще се проведе до 18 юли до 18 септември, като програмата още се запълва. Ясно е обаче, че акцентът през това лято ще е върху театралната сцена и филмите.

Предвидени са и повече събития, посветени на децата. Всеки уикенд ще се състоят по две детски представления, а като част от събитията ще е и фестивал за български детски филми. Организаторите планират да направят и библиотека на открито с публични четения и срещи с писатели.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.