fbpx
 

Велинград получи приз за туристическа дестинация на 2021година“

Община Велинград бе отличена като най-добрата туристическа дестинация на 2021 г. и получи приза на Българските туристически награди. Отличието на началник на отдел „Туризъм и реклама“ в община Велинград Цвета Спасова бе връчено от миналогодишния победител – кметът на община София Йорданка Фандъкова.
Спасова благодари от името на кмета д-р Костадин Коев и членовете на СХР „Велинград и Западни Родопи“ за наградата, която оценява високо съвместната работа между местната власт и бранша и подчерта, че Велинград е дестинацията, отчела най- много нощувки и туристи в България за 2021г., съотносимо към легловата база в общината.
Събитието, организирано от основателя на списание „Гранд хотел“ Борис Ангелов, със съдействието на Министерство на туризма и ОП „Туризъм“ – София бе уважено от министъра на туризма Христо Проданов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и представители на туристическия бранш.
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.