fbpx
 

Гласувайте за наградите на Министерство на туризма

За втора поредна година Министерството на туризма дава своите годишни награди в 4 типа категории – професионални, художествени, за община и и изборът на българите за топ атракция. Всеки може да даде своя глас. Можете да дадете своя вот веднъж от всяко устройство. Сайтът ни Туристически новини от България също се състезава в категорията „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в онлайн медия“.

Материалът, с който се конкурираме е „ Църквата „Св. Четиридесет мъченици“ пази българщината“ https://travelbulgarianews.bg/church-st-forty-martyrs-veliko-tarnovo/. Ако статията ви харесва, ще се радваме да ни подкрепите на адрес Tourism Awards . Гласуването ще бъде затворено на 10-ти декември.

В професионалните категории можете да дадете своя вот за туристическа атракция, туристическо събитие, Духът на България, специализиран туризъм, туристическа дестинация и иновация на 2017-та година. В художествените категории освен за материал в онлайн медия, можете да гласувате за най-добрия според вас в радио, телевизия, блог и печатна медия. Общините се състезават като отличници в морския туризъм, планинския туризъм, балнео и спа туризма и културно-историческия туризъм. Специалната категория „Изборът на българина“ ще ви даде възможност да гласувате за своята любима атракция в страната.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.