fbpx
 

Гласувай и пътувай за Малдивите

Всички желаещи да почиват на Малдивите, но и да гласуват за своето бъдеще преди това, могат да го направят, ако се възползват от опциите за 6-дневна слънчева ваканция в Индийския океан с чартърния полет на туроператора Планет. Тръгването е на 4 април след края на изборния ден, а продължителността на синьото подранило лято – 8 дни с 6 нощувки. Април е и един от хубавите месеци за ваканция на Малдивите, тъй като в края му обичайно започват по-дъждовни дни на островите.

Цените започват от 1490 евро на човек, при това за петзвезден лукс. В офертата са включени закуска, обяд и вечеря или ол инклузив пакети, според това кой островен рай изберете за свой временен дом на Малдивите. В цената е включен още трансферът до избрания петзвезден хотел – с моторна лодка, хидроплан, самолет или комбинация, според отдалечеността на избраното място за настаняване от столицата Мале.

В цената е и застраховката с покритие от 10 000 евро, която включва и Covid-19 риск. Пътуващите за ваканция ще бъдат обгрижвани и от представител на компанията, който естествено говори и български език. От Планет предлагат и преференциална цена за PCR тест на отиване, ако такъв бъде изискван към датата на пристигане на цена от 64 лева. Ако някой реши да направи преди прибиране в България PCR тест, може да го направи направо в хотела си, като цената е около 120 долара. 

За да резервирате вашата мечтана ваканция е нужно да платите депозит от 200 евро при записване, а доплащането става до 12 март. Ако решите не просто да събирате тен, но и да си организирате допълнителни екскурзии, ще можете да го направите на рецепцията на избрания от вас хотел. Пълната оферта на Планет и възможните хотели за настаняване можете да откриете на  https://planet.bg/pochivka-maldivi/maldivi-prolet-2021-samoletna-programa-s-chartaren-polet-ot-sofiya-6-noshtuvki-04-04-2021-12-04-2021-p17238?fbclid=IwAR2ZnTD9BUZDjwYFnDQNHKk4E2ttD6lxkK9yEW5Tbu5Q1JykZv8_MSDeCHE

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.