fbpx

WDSF INTERNATIONAL Open – Albena’2014

WDSF INTERNATIONAL Open – Albena’2014

Курорт „Албена“ и през 2014 година ще бъде домакин на Международния турнир по спортни танци – WDSF INTERNATIONAL Open – Albena’2014, организиран от Българската федерация по спортни танци. Състезанията ще се проведат на 5-и и 6 юли. Преди международния турнир в курорта ще се проведе и Държавния турнир и Държавното първенство – първи ранг.
Състезанието с ранг International носи на състезателите точки за световната ранглиста. До момента заявка за участие в Международния турнир са подали над 300 двойки от над 10 държави – Унгария, Чехия, Казакстан, Гърция, Турция, Словакия, Италия и др. Всичките възрастови групи ще се състезават и в стандартни, и в латиноамерикански танци. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценявани от Международна съдийска комисия. Състезанията ще се провеждат в Спортната зала на Албена.
Със съдействието на Българската федерация по спортни танци, на 1-и и 2 юли, ще се проведе летен тренировъчен лагер. Официални лектори са Мириам Свайзер и Рон Хорн – Латина, лектори по Стандарт – Уилям Пино, Дениз Майерс, Салваторе Тодаро и Виолета Янева.

Програма

5 July

МТ
14 – 15 часа – Регистрация
16 часа – Начало

Junior 2 ST
Youth LA
Am St
Sen La
Juven. 1 basic La
Juven. 2 basic La
Junior 1+2 basic LA
Junior 1 ST

21 часа – Награждаване

6-July
МТ
9-10 часа – Регистрация
11часа – Начало

Juven 1 basic ST
Juven 2 Basic ST
Junior 1+2 basic ST
Junior 1 LA
Junior 2 La

13-14 часа – Регистрация
15 часа – Начало
Youth ST
Am LA
Sen ST

Почивка на море, Албена

Post Tags
Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.